Nokia N82 ligt in de winkels!

Door DaannO op zaterdag 5 januari 2008 00:25 - Reageren is niet meer mogelijk
Categorie: -, Views: 4.848

Sinds vandaag ligt de Nokia N82 in de winkels voor een prijs van 580 euro. Dit toestel is eigenlijk gewoon de N95, maar dan in een candybar formaat waardoor het toch een stukje handzamer wordt.

Net als de N95 is de N82 voorzien van Nokia Maps, navigatiesoftware die gebruik maakt van de interne gps-ontvanger. Het oproepen van kaartjes of routebeschrijvingen is gratis met deze software, maar voor echte navigatie met gesproken instructies moet je een abonnement nemen. Bij aanschaf van de N82 mag je dit echter enige tijd gratis uitproberen. Bij introductie was de N95 ook in twee kleuren beschikbaar, dit zal zo bij de N82 ook zijn, echter zal de White wel een paar weekjes later uitkomen.

Op het net zijn de eerste echte foto's verschenen van de Nokia N82 in de kleur White. Voorheen was alleen nog de zilveren versie te zien. Klik hier voor de foto's van de witte versie.

Orange abo ontbinden

Door DaannO op woensdag 2 januari 2008 11:52 - Reacties (3)
Categorie: -, Views: 3.478

Misschien wel handig voor mensen met een orange abo. Ik heb dit bericht even van mijn eigen site gepaste.

Orange heeft sinds Augustus haar buitenland tarief veranderd. Sinds dien betaal je niet per seconden, maar per minuut waardoor de kosten veel hoger kunnen zijn als voorheen. Om deze reden kun je het Orange contract ontbinden.

Lees verder »

De eerste, en misschien wel de laatste..

Door DaannO op maandag 10 december 2007 16:46 - Reacties (1)
Categorie: -, Views: 2.293

Dusch, vandaag maar is een eigen blog gemaakt. Ik ga eens kijken of ik daadwerkelijk hier iets van wil maken of dat ik gewoon een eigen wordpress blog maak.

Keuzes, keuzes, keuzes :P